З Днем знань! З початком нового навчального року!

Дорога університетська спільното! Наші першокурсники! Щиро вітаємо вас з Днем знань! З початком нового 2023-2024 навчального року!

Ми розпочинаємо наш новий навчальний рік уже вдруге в час повномасштабної війни. Сьогодні можемо сказати те, що ми сильна нація, яка не здалася і продовжує навчатися та працювати на освітньому фронті в Україні. Те, що ми залишилися у своїй країні вже доводить нашу велику любов, патріотизм, а найголовніше віру у Перемогу!

Дякуємо нашим ЗСУ, студентам та викладачам університету, які захищають нас на фронті за можливість бути сьогодні на своєму місці!

Разом ми продовжуємо розбудовувати нашу державу, її освітній, науковий, спортивний рівні, де наші студенти показують найкращі результати у різних галузях.

Шановні першокурсники, від сьогодні – ви повноправні члени нашої великої і дружної університетської родини! Пам’ятайте, освіта повинна бути істинною, повною, ясною і міцною. Вчіться, щоб бути здатними критично мислити, що зараз так важливо у світі, розумійте один одного, допомагайте та розвивайте свій потенціал, а найголовніше талант.

Ви – наше майбутнє, яке залежить від чітких кроків, гострого розуму, грамотності, раціоналізму, вмінню бути незалежним та вільним у своєму виборі. Тільки так ми побудуємо те середовище, яке ніхто не захоче покидати, а тільки продовжить його формувати.  Для цього не потрібно думати однаково, а потрібно думати разом!

Успіхів! Натхнення! Креативу! Незабутнього, спокійного та яскравого студентського життя!

Миру та Перемоги! Слава Україні!