Прийом до університету

Правила прийому Університету 2021 року

Абітурієнту 2021 року!

Коломийський навчально-науковий інститут

здійснює підготовку фахівців

за освітнім рівнем «бакалавр»

денної та заочної форм:

вступ на 1 курс (за результатами ЗНО):

013 Початкова освіта (денна та заочна форми).  Сертифікати для вступу на навчання за державним замовленням і за кошти фізичних або юридичних осіб:  1) українська мова і література, 2) математика, 3) історія України або іноземна мова,   або біологія, або географія, або фізика, або хімія. Мінімальна кількість балів – 125.

Сертифікати для вступу на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб: 1) українська мова і література, 2) математика, 3)історія України або іноземна мова,  або біологія, або географія, або фізика, або хімія. Мінімальна кількість балів – 100. 

 

014.01 Середня освіта (Українська мова і література) (денна та заочна форми). 

Сертифікати для вступу на навчання за державним замовленням і за кошти фізичних або юридичних осіб: 1) українська мова і література, 2) історія України, 3) математика або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія. Мінімальна кількість балів – 125.

Сертифікати для вступу на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб: 1) українська мова і література, 2) історія України, 3)математика або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія. Мінімальна кількість балів – 100.

 

014.11 Середня освіта (Фізична культура) (денна та заочна форми). 

Сертифікати для вступу на навчання за державним замовленням і за кошти фізичних або юридичних осіб: 1) українська мова і література, 2) біологія, 3) історія України або фізика, або математика, або іноземна мова, або географія, або хімія. Мінімальна кількість балів – 125.

Сертифікати для вступу на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб: 1) українська мова і література, 2) біологія, 3) історія України або фізика, або математика, або іноземна мова, або географія, або хімія.. Мінімальна кількість балів – 100.

 

014.03 Середня освіта (Історія) (заочна форма). 

Сертифікати для вступу на навчання за державним замовленням і за кошти фізичних або юридичних осіб: 1) українська мова і література, 2) історія України, 3)математика або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія. Мінімальна кількість балів – 125.

Сертифікати для вступу на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб: 1) українська мова і література, 2) історія України, 3) математика або іноземна мова, або біологія, або географія, або фізика, або хімія.. Мінімальна кількість балів – 100.

 

053 Психологія (заочна форма). 

Сертифікати для вступу на навчання за державним замовленням і за кошти фізичних або юридичних осіб: 1) українська мова і література, 2) математика, 3) історія України або іноземна мова,   або біологія, або географія, або фізика, або хімія. Мінімальна кількість балів – 125.

Сертифікати для вступу на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб: 1) українська мова і література, 2) математика, 3) історія України або іноземна мова,   або біологія, або географія, або фізика, або хімія. Мінімальна кількість балів – 100.

вступ на 2-3 курси

з дипломом молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра

здійснюється на основі двох сертифікатів ЗНО – 1) українська мова і література; 2) предмет за вибором абітурієнта та  за результатами фахового іспиту

  • 013 Початкова освіта (денна та заочна форми). Фаховий іспит – педагогіка.
  • 014.01 Середня освіта (Українська мова і література) (денна та заочна форми). Фаховий іспит – українська мова і література.
  • 014.11 Середня освіта (Фізична культура)(денна та заочна форми). Фаховий іспит – теорія і методика фізичного виховання.
  • 053 Психологія (на 2 курс). Фаховий іспит – основи психології.

 

ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ДРУГОЇ ВИЩОЇ ОСВІТИ

(на основі дипломів бакалавра, спеціаліста, магістра)

на 3 курс

  • 013 Початкова освіта (денна та заочна форми). Вступне випробування – українська мова і література.
  • 014.01 Середня освіта (Українська мова і література) (денна та заочна форми). Вступне випробування – українська мова і література.
  • 014.11 Середня освіта (Фізична культура)(денна та заочна форми). Вступне випробування – загальна фізична підготовка.
  • 014.03 Середня освіта. Історія (заочна форма). Вступне випробування – історія України.
  • 053 Психологія (заочна форма). Вступне випробування – біологія.

З правилами прийому, програмами вступних випробувань і тестами можна ознайомитись на сайті приймальної комісії університету