Проєкт «Чисте завтра: здоровий вибір сьогодні» — крок до нашого екологічного майбутнього!

18 жовтня за ініціативи студентів спеціальності 014  Середня освіта. Фізична культура (Лазарук Соломії, Тучапської Анастасії, Янко Едвіна та ін.)  та викладачів кафедри педагогіки і психології  Коломийського навчально-наукового інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника проведено перший етап проєкту «Чисте завтра:

здоровий вибір сьогодні».
Студенти зробили важливий крок на шляху до збереження нашого довкілля. Участь у акції взяли понад 70 учасників. Учасники акції збираючи сміття пройшли попередньо розроблений маршрут вздовж мальовничих берегів річки Прут. Цей невеликий внесок — це велика справа для природи , адже чистота починається з кожного з нас.
Важливість цієї акції не лише в чистих вулицях і парках, а й у тому, що вона формує нові екологічні звички, підкреслює важливість відповідального ставлення до природи. Це вибір, який ми робимо сьогодні, щоб зберегти здорове та чисте середовище для майбутніх поколінь.
У парку Шевченка учасники також мали змогу позмагатися в різних конкурсах, отримавши за свої зусилля пам’ятні подарунки. Але головна нагорода — це чистота довкілля, яке ми всі хочемо бачити зеленим та доглянутим.
Організаторами акції стали студенти та викладачі Коломийський навчально-науковий інститут ПНУ ім. В. Стефаника, за підтримки Коломийської міської ради у співпраці з студентами Коломийського економіко-правового фахового коледжу і Коломийського індустріально-педагогічного фахового коледжу.