Участь студентів у патріотичному квізі “Ми -незламні”

До Дня захисників і захисниць України студенти спеціальності 013 Початкова освіта Коломийського навчально-наукового інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника взяли участь у патріотичному квізі “Ми -незламні” , організованому Коломийською міською публічною бібліотекою.
Захід почався із хвилини мовчання, для вшанування пам’яті загиблих  воїнів.
Квіз передбачав 6 раундів з різними блоками запитань про українську культуру та історію, її державні та народні символи, командну роботу та активний формат взаємодії.
Кожен раунд був наповнений цікавими питаннями, які стосувалися нашої держави. Дві команди студентів під назвою “Кішки” та “Собаки” змагались за право називатися найерудованішою молоддю. В кінці журі нагородили грамотами за І і ІІ місця.
На завершення патріотичного квізу, студенти ознайомилися з виставкою робіт Василя Чайковського “Херсон: жахливі квіти війни”, де автор поділився своїми спогадами про пережите життя під час окупації.
Щиро дякуємо бібліотекарям Коломийської міської публічної бібліотеки за чудовий захід для студентів Коломийського навчально-наукового інституту!