Навчальна практика (ознайомлювальна в НУШ)

Навчальна практика (ознайомлювальна в НУШ) – важлива складова освітньо- професійної програми підготовки фахівців за спеціальністю 013 Початкова освіта
Метою практики є формування у майбутніх педагогів базових професійних компетентностей та ознайомлення з практичною діяльністю вчителя початкових класів.
Цьогоріч студенти 2 курсу спеціальності 013 Початкова освіта мають можливість проходити навчальну практику у Коломийському ліцеї 2 у 1 а класі, класний керівник Леся Юріївна Герелюк
Під час практики студенти мають можливість спостерігати за організацією навчального процесу, ознайомитися з педагогічними підходами та методиками, що застосовуються в НУШ. Вони отримують уявлення про планування уроків, застосування нових методик викладання.
Студенти мають можливість взаємодіяти з учнями, що допомагає їм розвивати навички комунікації, розуміння психології дітей, їхніх потреб та інтересів.
Практиканти вчаться аналізувати навчальні заняття та освітні ситуації з метою визначення ефективних методик та коригування власної діяльності.
Ця практика надає можливість студентам зробити перші кроки в реальне педагогічне середовище і підготуватися до подальшої професійної діяльності.