Співпраця з колегами Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського

27 квітня викладачі кафедри завідувачка кафедри Оксана Поясик і старша викладачка Марія Чепіль  взяли участь у VІ Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА ЯК ІНДИВІДУАЛЬНА ТРАЄКТОРІЯ  ОСОБИСТІСНОГО ЗРОСТАННЯ ДИТИНИ  З ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ»
Основними тематичними напрямами роботи конференції були:
1.         Нормативно-правові, управлінські та організаційні засади роботи фахівців соціономічного профілю в умовах інклюзивної освіти.
2.         Соціально-виховна робота і навчання дітей з особливими освітніми потребами у Новій українській школі: реалії та перспективи.
3.         Нормотипові діти дошкільного і молодшого шкільного віку в інклюзивному освітньому середовищі: особливості розвитку і психолого-педагогічний супровід.
4.         Підготовка дітей з особливими освітніми потребами до соціальної адаптації в різноманітному середовищі: європейські підходи та український досвід (у рамках проєкту програми Erasmus + Jean Monnet Module 101085267 — SEEDUE4UA — ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH).
5.         Розвиток soft skills дітей з особливими освітніми потребами засобами театралізованої діяльності в умовах інклюзивного освітнього простору (у рамках проєкту програми Erasmus + Jean Monnet Module 620252-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE.