Стартує другий етап програми стажування «Молодь в управлінні громадою»

Коломийська міська рада пропонує студентам та молоді унікальну можливість – пройти стажування у виконавчих органах місцевої влади та отримати досвід роботи в органах місцевого самоврядування.
Двоє студентів Коломийського навчально-наукового інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Кричун Ярослава (спеціальність 013 Початкова освіта) та Москалюк Андрій (спеціальність 014 Середня освіта (українська мова і література) матимуть можливість взяти участь у цій програмі стажування.
«Маємо прекрасну можливість проходити стажування “Молодь в управлінні громадою” в органах місцевого самоврядування міста Коломиї. Дякуємо організаторам і адміністрації міської ради. Будемо намагатись залишити частинку чогось доброго і світлого для громади, зокрема в освітньому та культурному напрямках», – ділиться враження Ярослава Кричун.
«Сьогодні відбулася співбесіда студентів і молоді за програмою «Молодь в управлінні громадою», де нас детально ознайомили зі специфікою роботи, розповіли про особливості кожного напряму, дали цінні настанови. Коломийська міська рада робить величезний і потрібний крок на зустріч молоді, оскільки сприяє можливостям реалізації молодим людям», – розповідає Андрій Москалюк.
Вітаємо наших студентів і бажаємо успіхів!