Співпраця зі стейкхолдерами!

Студенти та викладачі кафедри педагогіки і психології взяли участь у заході “Ключ до щастя: баланс ментального здоров’я та життя”, організований Коломийською районною радою.
Захід проведений у рамках Дня спільнодії Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”, ініційованої першою леді Оленою Зеленською.
На початку заходу вступне слово мали заступниця голови Коломийської райдержадміністрації Ганна Кравчук та директор Коломийського навчально-наукового інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ольга Слипанюк, які розповіли про важливість турботи про ментальне здоров’я.
Перша частина заходу відбулася у форматі інтерактивної лекції, яку провів консультант Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” Андрій Ляшко. Присутні обговорювали важливі аспекти того, як знайти баланс у житті. Студенти дізналися про вплив стресу на психічне самопочуття та отримали практичні поради, як управляти емоціями і створювати власний “ключ до щастя”.
Друга частина включала обговорення думок та формування індивідуальної “карти щастя”, де кожен зміг задуматися про свої джерела щастя, радості та балансу.