Відгук студентки про практику

Я, Симотюк Марія Петрівна, у період з 08. 03.2022р. по 14.04.2022р перебувала на педагогічній практиці в Рибненській гімназії.
Для мене такий досвід був першим та важливим, адже саме тут пройшли мої роки навчання! І ось, через декілька років, я повернулася знову, але вже не як учениця, а як майбутній педагог. До речі, у мене з третьокласниками спільний не тільки класний кабінет, але й Наш спільний класний керівник!
На мою думку ця практика для мене дуже корисна тому, що сприяла формуванню і закріпленню інтересу до професії вчителя.
Ефективності роботи в класі сприяло те, що я змогла знайти спільну мову з дітками. Узагальнююче вище написане, можу із впевненістю стверджувати, що вчительська професія складна, потребує великих затрат енергії і сил, терпіння, витримки, безперервного пошуку творчості, самовдосконалення і самоосвіти.
Хочу щиро подякувати своїй вчительці Любов Сайнюк за допомогу та підтримку! А також щира вдячність моїм викладачам Галині Волощук та Оксані Поясик за підготовку та настанови до педагогічної практики!
Школа — це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє. (А. Барбюс)