Онлайн-конференція з абітурієнтами під гаслом “Обирай свою професію серцем”

6 квітня 2021 року з ініціативи науково-педагогічних працівників кафедри педагогіки і психології Коломийського навчально-наукового інституту та за сприянням начальника відділу освіти, молоді і спорту, культури Матеївецької ОТГ  Світлани Головань відбулася профорієнтаційна  онлайн-конференція з випускниками Замулинецького і Трацького ліцеїв. 
У зустрічі взяли участь 39 учасників, зокрема 36 учнів 11-х класів та класні керівники. 
Під час зустрічі модератор заступник директора інституту доцент Ольга Слипанюк продемонструвала презентацію про структуру Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та ознайомила зі спеціальностями/ОП, які  пропонує Коломийський навчально-науковий інститут. Завідувач кафедри педагогіки і психології Коломийського ННІ доцент Оксана Поясик розповіла про  правила прийому-2021,  наголосила на можливостях вступу на бюджетну форму навчання. 
Студентка 3 курсу спеціальності 013 Початкова освіта Ярослава Кричун поділилася своїми враженнями від навчання в інституті та можливостями, які відкриваються перед майбутніми студентами, зокрема  у своїй розповіді звернула увагу  на державні та недержавні стипендії,  співпрацю інституту із зарубіжними та вітчизняними ЗВО та наукову діяльність студентів. 
Дякуємо учасникам за активну участь і жваве обговорення освітніх програм/спеціальностей та умов вступу.